Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du

åh kan du

kan du

ta andan ur mig nu

 

det finns så många ord med känslor som vi ger till varann

Så många tankar som snurrar när du håller min hand

åh jag blir varm i hela min kropp och stannar till

kyss mig älskling

tyst    (ta mig nu)

säg bara att du vill

 

blås omkull min kropp

låt allt få snurra säg aldrig stopp

fyll mitt hela jag med dig själv

längta efter mitt liv varje kväll

 

alla ord som fumlar ut i fingervals

pulsen när du är nära min hals

 

tala till den om igen

ingen brådska jag räknar ner fem gånger fem

på ååå radion skruvar vi upp och ner

vågor som dansar när tiden inte ser

 

vi känner vi vet  vi är en pumpande puls 

Ett beat i maskineriet  flämtar oss lätta nu

vi jag och du

vi jag och du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-07 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP