Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från juli


renyu14jul16

Drömmer vaken med
slutna ögon; blicken mot
den inre glöden




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-17 15:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blicken blir talande i ord så. Medan tavlan, som en kan tycka sig ha sett något av redan förut, förblir unik.
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP