Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande skugga

Jag har en dansande skugga
i ögonvrån
Det finns en dansande skugga
som gör mig så kall
Du är en dansande skugga
och du gör dagen till natt.

Men jag vågar inte blunda
av rädsla för en större skugga

Och den skuggan dansar inte.




Fri vers av Konstvärk
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-17 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstvärk