Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Andar.

Allt levande har en ande.
Vid första andetaget slukar du liv,
vid sista ger du upp din anda.

Andar befolkar vår jord.

"Den Store Anden" är vår jord, vår fader och moder.

De som har en svag ande är farliga.
De handlar i blindo
utan att veta, vad de gör.

Men anddäktiga går vi i skogar,
ängar åkrar och marker.
Vårt tempel.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-17 19:39

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fin dikt
om våra andar
och Vårt Tempel
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram