Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

Jag trodde att det fanns något att förälskas i
ett skimmer av liv
väntade på att det skulle vakna
väntade länge
känslor av övergivenhet strömmade genom mig
luften tömdes långsamt ur mina lungor
den törstiga hjärtat vissnade
allt allt allt allt upphörde existera
kvar hördes ljudet av det hårt bultande hjärtats slag som överröstade de tysta gråten









Fri vers (Fri form) av Shaffia
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-18 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaffia
Shaffia