Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när föräldrar inte borde knullat utan skydd


Inte nog med att ungen är en söndercurlad lipsill, fanskapet styr hela familjen, använder sig av diktatoriska skrik när aktivitetshjulet snurrat galet och hamnat på John Blund.

Pappan sätter en kastrull på huvudet, samtidigt som mamman poppar popcorn direkt på plattan och lillungen får tinnitus i vaggan när brandvarnaren tjuter ännu en gång.

Lipsillen bölar och då ringer pappan ambulans, eftersom barnet la krokben på sig själv förra året. Mamman försöker amma lillungen, men denne är helt död, hör endast ett envist pipande från nappen.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-18 18:13



Bookmark and Share


    Masterlord
Smått cyniskt men härligt tragikomiskt
2016-09-29

  Annie b'larsson VIP
Vilka barn talar du om? För det första borde din text handla uteslutande om de vuxna, om de nu gör fel. Du ska väl inte kalla barnen för lipsillar och fanskapet osv. De allra flesta barn i världen borde få mer istället för det som det har, nämligen ingenting. Några av de allra fattigaste barnen, kan man ibland se t ex på tv4 mellan programmen. De sitter halvnakna, på marken och stirrar tomt framför sig, för att de har inga föräldrar överhuvudtaget. De har blivit dödade. De sitter där och tittar på dig med en tom blick och uppsvälld mage. Barnet som tittar på dig undrar varför. Det undrar varför det inte får något att äta. Det undrar varför det måste svälta ihjäl. Betalar du in en hundralapp i månaden för att Muhammed ska slippa dö i plågorna av svältdöden. Det sägs att den döden är den svåraste, barnet kvävs ihjäl när kroppen inte får någon näring.

Så vad spelar det för roll om några få barn i Skandinavien har det så fruktansvärt bra. Det kan dom väl få ha. Varför inte fokusera på de flesta barnen i världen. De som dör utan att du vet om det. De barnen som dör av svält just exakt i detta ögonblick.
2016-08-22

  Federico Romano
Har hört att den Finska metoden fungerar bra: gör dom fel får dom smaka på käppen, gör dom rätt får dom smaka på käppen!

P.s. Kallas även Ryska och Italienska metoden m.m.
2016-08-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men nu börja du bli värre än Sartre i dine tittlar,bra det,skriv så de skummar över till grädde i läsgommen på läsarinnan/läsaren
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Tragikomisk text, lätt igenkännings-bar från en del familjer i dagens samhälle.
2016-08-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
fy før barnfamiljer
2016-08-18

  Marianne Räf
Bra beskrivet! Kul komik !
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP