Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden och minnen

Tiden slipar av kantigheterna
en gammal oförätt har slutat att skava
de som sårade går att förlåta
gamla sorger molar bara
som ett bleknande blåmärke
avståndet ger perspektiv
på långt håll suddas detaljerna ut
och glöms bort

Men de som gjort gott
varit omtänksamma
brytt sig om
glömmer jag inte
de lyser i mitt minne
klart som de vackraste stjärnor
i en mörk natt.






Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-18 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP