Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som konstnärlig skapare finns det ett genomgående tema i texterna..


Det är det som är spännande att se.


Jag undrar om ni kan se detta, temat?

Som handlar om det svåra i utsattheten.
Deras gärningar gentemot, de ovetande.


--

Sedan så svarade du, det är hemligt.

Nej, tänkte jag.

Men nu blev det fel, lurade du mig?!

Ja!

Och ditt oskyldiga skratt,

(din skörhet).

--

Säger den personen att du är naiv?

Bevara så dig där i djupet inom dig
för hemligheten bär till framtiden.

Som ett genomgående tema i texten
så förstår jag knappt vad jag skriver.

"Nu sitter jag i taxin på väg hem, räddad?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-18 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP