Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild :Gränser och rötter.


Alla vill ha en liten bit av parallella mellan två sfären.

 

 

Kära Face Book vänner jag loggade in och det har jag inte gjort på flera år, nu ser att folk från poeter.se och kändisar från hela världen pro tv från europén kommittén reportrar, till och med skam brev från Gana, eller folk som jag har träffat i Thailand under tsunami återhämtnings period.

Jag accepterade inte vän förfrågan från den enkla orsaken att jag inte har tid med ytliga vänner. Samt jag inbillar mig att hela världen är min vän och jag deras.

Just nu brinner jag som uppfostrad Saxon för en mängd frågor som avser ”Haferland” dvs säga Transsylvanien (Wallah) med tanke att europeiska staternas regeringar vill ha tillbacka sina EU emigranter folk och gör allt för att skapa intriger i regeringar som Sverige i emigrant fråga inklusive att manipulera energetisk med frågor avser dem mindre favoriserade som sätter sig på gatan och tigger för att kunna få någonting skickad till sina barn för mat skåp låda men krimminela vill inte bli!

Jag beklagar exkludering av kvinnlig personal från pro tv nyheter i direkt sändning. Min sida som var blockerad också på poeter.se hade också att göra med programmering på ”Nyheter”

Redaktionen Mr. Daniel har fixat det i föregår.

Men jag ska passa mig översätta eller presentera kultur och  integration här så att jag inte trampar på någons företagspolicy och länkar bara dokument.

Då jag jobbar med det för egen del,  för att det är värd.

Jag viste inte att ”SAX söner” folket är lik sig forn Vikingarna.

Nu väldig få kvar i Haferland, medan i smyg har befolkats med andra nationaliter, för att bevara till yta obemärkt"rumänska" folk beståndet.

Annars det ständigt exploaterad, ockuperad till och med av prins Charles som har tagit sig in på område och fixat till sig turist anläggning på (Anglo)-Saxon traditionell vis.

 Här under ”Haferland” vecka festiviteter  jag bara konstaterar att dem få släktingar är kavar i Haferland som är en del av den stora Rumänien den stora rödspeta hur ser ut på karta, och som man säger alla vill ha en liten bit av parallella mellan två sfären;

 

http://stirileprotv.ro/haferland/cand-basmele-devin-realitate-8-motive-pentru-care-sa-mergi-in-haferland.html

 

 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21233021-guvernul-vrea-reclasifice-toate-localitatile-comunele-depopulate-vor-unificate-vezi-categorie-plaseaza-orasul-tau.htm

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-08-19 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP