Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM KÄRLEK


NÄRA DIG

Slumrandets tunga arm

barmen så varm

under dina händer

känner ditt leende mot min hud

Väntar på drömmarna

skimrande vit månen

glider likt violinens stråkar

genom mig




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-19 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du säger allt med ”ett leende” ackompanjerad av en hängiven violinist…

Härlig poesi!!
2022-07-06

    ej medlem längre
Uttrycket "känner ditt leende mot min hud" är sublimt och genuint.
Vilken poet Du är Helena.

2016-10-06

  Zandor
finstämt...
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd