Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One man show

Det kan tyckas

att leva som solo

verkar vara ensammet

Men det kan i stället vara

som insvept i lugn sammet

Inte i trasa och lump

som allt bråk och gny

det kan innebära

att var inneboende

i någon annans livsrum




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-19 12:16



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Ordet ensamhet rymmer så mycket. Allt i från ofrivillig sådan till att själv välja att vara ensam. Den ofrivillige är inte rolig att befinna sig i men den valda ensamheten är en frid att befinna sig i.
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP