Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande kärlek

Den kärlek

som sakta växer sig fram

är inte densamma

som uppstår

med fyr och flamma

Den är mer ödmjuk

och tillitsfull

och spirar

som en välskött pelargon

i sin kruka




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-19 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP