Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig...


jag älskar att jag älskar dig
varenda kyss på dig
varenda minut med dig

jag älskar att jag älskar dig
älskar din andning i min famn
din kropp runt min
tätare tätare
så jag känner jag andas
så jag känner jag älskar
och lever

jag älskar den genuin jag
den modiga nyfikna pigga jag
bredvid dig
så jag öppnar
som en blomma
så jag vaknar med
harmoni
och fri

jag älskar att jag älskar dig
att älska dig är en gåva
att älska dig är en lycka




Fri vers (Fri form) av bluedröm VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-19 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag älskar att jag älskar dig
varenda kyss på dig
varenda minut med dig"
Dessa tre av dina rader säger mer än tusen ord och jag känner den genuina värme som finns med i dessa tre rader! Tack!
2017-08-12

  soligajag_1 VIP
Vilken passion och kärlek som strömmar ur din dikt!! Magisk! Gillar mycket !!
Bokmärker!!
2016-10-28

  Wolf Wallström
Verkligt fina känslor Du beskriver. Bra!!!!
2016-09-16

  Karina"Kia"
Mycket kärlek i denna dikt!
Man känner att du verkligen älskar!

Älska och älska inte sönder ..för älska är att verkligen känna kärleken tillsammans...leda framåt till att höra ihop och låta kärleken leva,fylla livet med kärleken!
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

bluedröm
bluedröm VIP