Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fruktansvärd när man ser hur det blev i Sverige för svenskar: kännbart som sade afghaner, ”med kricket blir Sverige delbart”.


Parole på svenska, blir Sverige utstött?

Bild: ISTAMBUL.

 

 

 

En röst från Rumänien är mörkare en drottning från saga när ser sig i spegel. Medan Den tyska armén har planerar att rekrytera militär personal från hela Europa, inklusive Rumänien. Även kvinnor volontärer Tillkännagivandet gjordes i den nya boken den vita tyska säkerhetspolitiken och syftar det vill komma åt specialister, läkare och ingenjörer. Och erbjuder lön till och med 10 gånger mer en de får i sina ursprungliga länder.

  • – Mycket märklig svenska officiella... mot sitt eget folkslag den där Ardalan Shekarabi som integrerads i svenska socialliv som romani och avslutades som tjänsteman, hm hur ska man tolka här?
  • Civil minister i Sverige? sade rösten…
  • Helfet av svenska ursprunglig folket vill inte avskaffa rätten till tiggeri och inte kriminalisera individen som söker hjälp och på de som erbjuder hjälp.(så mins jag Sveriges Svenson som social demokrat, varm i hjärta och fyndig se och gå framåt)Rösten undrar: Integrering! Och så zigenare har varit de i hundratals år genom Europa.
  • VAR ÄR INTEGRATIONEN AV??ha? HEIL!
  • gillar inte… något... som muslimer? har... tre fyra generationer genom Europa...
  • Det är sista lösning?
  • En del svenska clowner vill opponera sig och en del har på ingen nivå synpunkter eftersom de bor bara delvis i Sverige. Har gott i folkombytte länge sedan. Bor I skatte paradis

 

  • Medan radio p.1 påstår att Sverige tar emot afghaner som organiserar integration resor till svenska bra betalt med kricket som nisch och fungerar som (tee hus) runt om Sveriges kommuner.

Kan drottningen tilläga med eskort damer. från Lahore för svärsöners… ögons fröjd?

  • På det vis resa till Sverige med garnterad uppehållstillstånd från Afghanistan.

 

  • Jag tackar turkiska Erdogan som varnar i förväg och mycket som ligger under afghansk mattan kommer fram just nu men ingen enkät fins i Sverige .och nyanlända vet att svenska poliser är ingenting att lita på.

 

  • Då så det afghaner som behövs i Europa och Sverige mer en sekulära sina invånare!

Så det är ”Kricket ”som behöver Sverige presenterad av afghaner, jag som viste att det är Skotland nationell spel och det är lika viktig som religionen.

Ps. tiggeri förbjud? att vara människa ingen kan förbjuda oss även om vi har hamnat bland svin i svin stia.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-08-19 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP