Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lyfter

Hon är min

skrivande tysta

som fläpprar 

med gula fjärilsvingar 

Det är fullt med styrka 

i orden, fullt med

varm integritet i raderna

Från puppa med alla 

resurser instänga i sitt skal, 

vecklar hon nu ut

decennier av skrivande

och sitt jag

Jag är övertygad om att

hennes fladdrande 

men målmedvetna dikter,

kommer att bli

älskade av många




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-21 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner