Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydlig.

Så satans liten.
Endast en punkt.
I slutet av din första mening.
Ohörbar.
Obetydlig som en kall vind, under en balkong.

Nedanför, en grå ocean breder ut sig.
Hela vägen bort mot en obetydlig soluppgång som knappt når genom det första lagret med sot.

Katterna skriker åt varandra.
Grannarna lika så.
Som att de tror att det betyder något.




Fri vers av kalle ankus
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-21 12:34



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Naket, ärligt, mycket känslor. Bokmärker!
2017-02-14

    Jag är fan större än Sartre VIP
Bra text, om det de flesta inte fattar!
2016-08-21

  Marianne Räf
Bra dikt om nått som är obetydligt
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus