Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan

 

Älskade, omslut mig.

I dina trygga armar

kan jag dö en stund. 

 

Ligga bröst mot bröst. 

Känna hjärtan slå,

i samma takt igen. 

 

Tryck dina läppar 

mjuka och särade,  

mot mina i en kyss.

 

Och andas liv

in i mig,

för en sista gång.

 

Älskade, omslut mig 

låt mig få dö en stund 

i värmen av ditt ljus.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-23 20:55



Bookmark and Share


  Mike
En mycket vacker dikt som kan betyda så mycket för så många. Tillit, tröst och mod. Att blotta sitt innersta för någon man älskar. Det är stort, precis som livet.
2016-09-07

  Ninananonia VIP
Underbar poesi...
2016-09-06

  Valter Örn VIP
Så kärleksfyllt i den kärlekslösa tid vi lever i just nu.
2016-08-24

  Ingrid Trolle
En underbar
kärleksdikt
2016-08-24

  Luciana Pascual
Åh så fint!!..."låt mig dö en stund i värmen av ditt ljus..."
2016-08-23

  S.A.I. Steve Lando
underbart omslutande bevärmande alstring i fin vigör
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP