Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hud, möte i gryningen...bagatell 123

 

 

Fjärilen vilar

i daggvåt gömma minnen

av det som varit

är nu silke ämnat att

omsluta dig min sköna

 

 

himmelska trådar

pärlemorvita strimmor

ibland ler livet

trots alla tårar sjunger

han vid regnbågens källa

 

flödar minnena

i rika floder badar

sorgen med glädjen

omtumlande tillsammans

möts de i morgonrodnad

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-21 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vackert!
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP