Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bullulla och Vulgokarin i behovstvist


Bajsulla!

Bullulla
- Karin? Tror du att......jag menar trots att du har så mycket jusst nu. Skulle du kunna tänka dig att, om det går bra alltså. Alltså det tar bara nån minut. Det jag försöker såga är om du skulle kunna tänka dig att täcka lite för mig. Nån minut kanske.............Karin?
Vulgokarin
- (hyperventilerar).
Bullulla
-Jag eh måste verkligen........snälla snälla Karin.
Vulgokarin
- (härmas barnsligt och överdrivet) SNÄLLA,SNÄLLA!
Bullulla
- Karin, det är brottom.
Vulgokarin
- Fattar inte du att jag är så upptagen att jag har så mycket att göra att jag faktiskt också har ett liv. Men det kanske du inte bryr dig om, du kanske skiter i det, är det så? Va? Är det så?
Bullulla
- Nej alltså jag förstår det är bara det att jag måste du vet och eftersom du nu har rast så tänkte jag........
Vulgokarin
- Vaddå? Att du skulle springa iväg och bajsa lite på arbetstid? Bajsulla, äckelulla,bajs,bajs,bajs blääääääää (gör fula miner).
Bullulla
- Men du fick ju göra det på min rast igår och du var faktiskt borta i över en timme.
Vulgokarin
- JAG VAR JU FÖR FAAN MATFÖRGIFTAD!!!!!!!!! VAD SKULLE JAG GÖRA?
Bullulla
- Nej det är klart, du gjorde rätt, men.......
Vulgokarin
- Fattar inte du vilken press det är på mig, jämt och ständigt....press.....press....press...JÄVLIGT PRESSAD!
Bullulla
- Jag måste verkligen nu!
Vulgokarin
- ja men kom igen då sätt lite mer press på din kolega här gör det bara!
Bullulla
- Jag går nu.
Vulgokarin
- (gråter hysteriskt)
Bullulla
- Hejdå! (går).




Övriga genrer av emma
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-05-11 12:36



Bookmark and Share


  Veronika Lundqvist
kramas fram lite frustration....luckily! KRAM
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma