Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


sanning eller konka

 

Där står hon blek efter sommaren. Närheten bränner på armarna. Hennes huvud i hans hand. Hur färgar man en måne vit efter dagar i solskugga. Efter dagar av distans faller jag som en fura när du frågar igen hur det är annars. Jag kan inte annat än svara att jag är svag. Jag är svag. Sex är lätt. Närhet är rocket sience. Där står hon blek efter sommaren. Ömheten tränger in genom huden. Hennes huvud i hans hand. Hur binder man en sorgekrans. Målar bokstäver i guld på vita band. Du måste vara över. Jag är aldrig över. Du står naken glänsande där månen målas vit.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-22 21:00



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ett annorlunda men språkligt intressant sätt att beskriva ett tillstånd och en relation!
2016-08-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Den texten inspirerar - Skulle vilja skriva en bra kommentar, men nu efter vaknatt är jag bara alltför tomhet.....
2016-08-24

  thyra
Tycker om vemodskänslan jag får av dina ord. Fint!
2016-08-23

  Kozo
Så nära och hudlöst. Fint.
2016-08-23

  Zandor
sanning...
2016-08-23

  Nils-Robert
En så fantastisk fin text om , kärlek, längtan,minnen och sorg. Väl värd att läsa ett par gånger till.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP