Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2016


John Silver utan filter






mot höstens färglösa himmel
ligger i det fuktiga gräset
röken från våra kroppar
från träden
från John Silver utan filter
hösten känns hoppfull
inga krav
vad du än gör
vad du än tar
en John Silver utan filter
verkar snabbare
andas hopp
andas
liv
höst
när sommaren andas ut
är röken från våra kroppar
från träden
en John Silver utan filter








Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-23 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP