Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse


Det rika landet

Sverige är ett rikt land.
Jag läser en sex dagar gammal gratistidning
till förmiddagsfikat.

Morgontidningen är ett minne blott.

Sverige är ett rikt land.
Var och en tilldelas en remiss per år.
Se till att bara ha en sjukdom i år!

Finns bara akuttider hos folktandvården.

Vi går på knäna.
Är knäskydd avdragsgilla?

Sverige är ett rikt land.

Vi ger av det vi inte har.

Framtid.

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-23 12:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Syrien i fredstid vore bra. De har en bra regim. Bortsett från deras syn på Israel.
2016-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag var hos folktandvården häromdagen. Det var ingen akuttid. Jag blir kallad igen efter 1½ år. No big deal.

Men kapitalismen är som den är.
Ohållbar.
2016-08-23

  KYREUS of Sweden
...men vi bor inte i Syrien.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP