Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tómur morgun




inte ens med kniven mot min strupe
kunde jag sluta älska dig

jag vaknade på natten
som i drömmarna
de vaksamma dagarna
fingrarna över ett magasin

han låg på rygg
jag vaknade på natten
du sov så tyst som om
på månen han andades

och du är ingens
men du är hennes
du sov så tyst som
när jag vaknade var du

för natten äger ingen







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-23 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP