Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskyldig tid

En natt när himlen var stjärnklar
tänkte jag på dig så underbar
Jag såg dina ögon framför mig så fina
och jag önskade de var evigt mina
...

Sen växte jag upp
och allt blev svart




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-23 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson