Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, ja du!

Du, ja du!

Varför räds du ensamheten?
Den oändliga tystnaden.
Mörkret som aldrig åter blir dag.

Varför räds du ensamheten?
Det sargade livet, ett minne blott.
Du somnar för gott.

Aldrig behöver du någonsin be om hopp.

Du, ja du!
Sov nu gott.

Rädslan är nu ett minne blott.
Du behöver nu aldrig vakna opp.

Ensamheten har sitt stopp.
Du, kan nu vakna i en ny kropp.




Fri vers av Miskase
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miskase
Miskase