Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som de är galna

" Vuxna " , som aldrig bli ,
barn , s i spel ,
onda clowner
en kött cirkus
en cirkus av synd
en ond cirkus

Kanske en vuxen är någon
som är bara allt eller inget ,
Svarta, judar , araber ,
Mexikaner eller indianer
är namn, inte liv
alla flockar
skit i serier

Vils futtiga , döende barn , s
kanske skära begravning sura
lön , svansar av toalettpapper ,

De är vilda ikväll "
i morgon enas på pottan ,
och hitta skämt till liv
köra med djur tassar
skratta genom ett har en mun

De äter eftersom
de hatar liv , har de vapen
men " var aldrig " vuxna "
barn , s , eftersom de är galna
avhysningar är världen

begravd
och vanställda i ben
och käftarna ,
som har upphört att äta
att ätas
om du inte vet vem låter sitt arv/

Gör en donation till författaren/

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor