Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden kommer till oss

Tiden kommer till oss
som gåvor från framtiden
silar genom livet
ostoppbara sandkorn
händernas skålar
rymmer vårt mått
ingenting är förlorat
allting finns här där vi finns
andas varsamt och lugnt
minnen av igår bleknar sakta
det finns ingen oro som berör
väntan är här
det är nu.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP