Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

seriös teater i verklighetenJag flanerar längs stadens gator, småler och mår prima i solskenet, skänker till och med några slantar till en farbror med rullator, eftersom hans utsatthet framstår som seriös teater i verkligheten.

Det är en sådär dag när livet visar sina allra ljusaste sidor inom mig, en dag att älska liksom, men när en unge plötsligt räcker ut tungan åt mig går jag rakt in i en lyktstolpe och det blir nattsvart.

När jag vaknar upp är jag inte inlagd på sjukhus, utan ligger kvar på trottoaren, samtidigt som folk lägger ut filmer på sociala medier där de kallar mig för Charlie Chaplin.

Jag är kränkt, men farbrorn med rullatorn är mer kränkt. Han tror jag gick in i lyktstolpen för att göra spektakel av honom, men mest kränkt är mamman till ungen som bet sig i tungan när jag ramlade.

____________
Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-24 12:57Bookmark and Share


  Federico Romano
Fantasi eller realitet? Bra story!
2016-08-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tala om att åka karusell och dominoeffekten på Richters skala.
Och så blir det i alla situationer, snart hela EU kommer att gå Brexit. Hoppas att berättelsen är endast en litterär narrativ kreation.

2016-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är inne att vara kränkt.
2016-08-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Det skulle kunna vara verklighet, det du beskriver. Åtminstone för mig. Hur som helst bra skriftat.
2016-08-24

  NOTARIUS PUBLICUS VIP
Huvudrollsaktören här är nog den som det går mest illa för och utpekas som den skyldige oförtjänt ovetande för allas akter som kommer slag i slag....
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP