Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla jag

Att fly en liten stund från allas rop.
Känna huvudets tyngd lätta för varje steg
Kvarnstenen du drar gnags sönder
Mindre last mer lust.
Värmen smälter min oro och en vaken sparv
Kvittrar högre o högre
Dränker mina tankar i champagne.
Asfalten blöder tjära
Syrerikt liv håller min hand hela vägen
Ser trädens siluetter tydligt
Litenheten möter storhet
Kommer någon märka när blosset slocknar?
Klamrar mig fast vid lust.
Kort ögonblick av frihet




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-24 14:29



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mmm. Dränker mina tankar i champagne det var fint och fyndigt… m m.
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge