Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Livfull konstådra

 

 

Trött hade själen suktat.

Allt hade stått still.

 

Ytterligare ett hinder var rivet.

Enorma krafter bara väller in.

 

Flödet kommer från alla håll.

Bombarderar och styr mig.

 

Uppfylld av frisk intensitet.

Darrar jag i känslans stora kraft.

 

Draperiet är bortdraget.

Nya scenspelet kan börja.

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 404 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-24 18:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2017-10-21

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Flow
2016-10-22

  soligajag_1 VIP
Härlig text och bild om Livets olika skeden som vi inte riktigt vill kännas vid.
Till slut anammar man detta och njuter av varenda dag med Nya krafter!!
2016-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Full av tillförsikt inför framtiden...härlig text...
2016-08-27

  Lindha W Gustavsson
Så härligt, uppfriskande och förlösande tillsammans med ett vackert foto.
2016-08-27

  Bo Himmelsbåge
Härligt brinnande konstgalleri
i höstens annalkande periferi!

Underbar dikt om att även höstens
mörker o sommarens sorti...
kan gen svallande livsglädje
bortom värmens draperi!

Stående applåder framför ridåns
våder!

Sparas!

2016-08-26

  ULJO
Underbar text
2016-08-26

  Maria Sundelin VIP
Full av energi
Kramar
2016-08-24

  Chawa VIP
En text som pulserar av livsgnista, skaparlust och energi - befriande ord om att segla på uppvindarna mot nya mål. Du fick med storheten i få ord dessutom. Fotot med dess eldfärger speglar läsupplevelsen väl - en Livfull konstådra ses! Mycket fint av dig!
2016-08-24

  Anette Blomberg
Bra text med positiv stämning om hur man genom ett öppet sinne enklare förmår att se möjligheter...vända negativt till motsatsen. Detta förstärks dessutom när du byter tempus från imperfekt till presens. Snyggt!
2016-08-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hösten kan börja. Hoppas du mår bra och njuter av den långa hösten framöver, kram,
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren