Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord

Kraftledning över sankmark, sly
hallonsnår och myggbett skrubbsår
Frihet utav tröghet kom
stilla regn och järnvägsövergång
Allt var skiljt men nära
mitt i landet på min cykel




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson