Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konvertering till skoj.


Ack fötter där hans huvud är inte. (Donkey)

 

 

Tunnland till Hektar (ac till ha)

En hektar ha-ha-ha

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-08-25 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP