Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonhona

Jag vaknar upp på morgonen
Känner mig som en lejonhona
Stryker genom savannen i soluppgången
Väckarklockan ringer en gång till
Trampdynorna nuddar vid golvet
Stryker genom rummet
Drar upp rullgardinen
Solens nyvakna strålar lyser in genom fönstret




Fri vers av Isabelle Kongshaug
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-25 10:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Glädjedikt
Strålande
av klös!
:)
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Kongshaug
Isabelle Kongshaug