Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Därför att Gardell!


Franska poliser hemlig agenda avslöjad Kåseri till Gardells.

 

Hallå till: ”Face Book tog bort Gardells inlägg”

Någon spanade i franska polisen register:

 

"Önskebild på playa är följanden vill se kvinnor utan burkini/

Där ”finns friska vackra kvinnor så som muslimer”/

Hur man beter sig och gör man vi, för att inte betraktas  som åsnor/

Här bara går inte behärska sig sade franska åsna/"

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article23400961.ab

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP