Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smygflykt

 

Om natten,
Smyger jag in i min skugga, söker skydd
Och försvinner för alltid

Om natten,
Drömmar jag mig fri
Och söker skydd

Om natten,
Gråter jag mig evig
Och låser mig fri

Om natten,
Blir jag till ingen än en dröm
Och enas jag med ingen än mig själv

Om natten!
Om natten1
Om natten!

Dör jag i frid!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2016-08-25 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP