Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkemin i vallpojkens drömmar


maskrosguld ur gröngräs
och vi må vara pseudovetenskap
ur kärleksdryckens sötma

en eld i vårvind
och du mot mitt bröst
jordens vila
och två läppar som möts

i perfekta proportioner förenas vi

för jag har gått balansgång idag
mellan dröm och verklighet

och jag vet att känslan kan återskapas

jag vet

för hjärtan talar av anledning
och kemi växer fram

protovetenskap bejbi




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1061 gånger
Publicerad 2006-05-11 17:36



Bookmark and Share


  aftermath
att läsas om och om igen med stort nöje.
2006-05-30

  adina
ooh, är du kär?
det sista ordet passar in så bra och så dåligt men ändå så bra.
bejbi. =)
2006-05-15

  himlens hemlighet VIP
"för jag har gått balansgång idag
mellan dröm och verklighet"

ahhh...vad fint...du e fördjävla bra du bejbi...asså rent deduktivt lixom :)
2006-05-13

  Elin S
OK, jag vet inte om det är jag som just vaknat, eller du som alltid har varit så här bra?!?! Protovetenskap bejbi, helt lysande.
2006-05-12

  Paulina LH VIP
"Jag har läst din dikt." :))
.
.
.
Jag gillar den väldigt mycket. Jag tycker inte att du ska ändra på något.
Jag gillar speciellt "alkemin - maskrosguld ur gröngräs".
.
2006-05-12

    Linton
känslan blir blandad , men stycken är megabra som: för jag har gått balansgång idag mellan dröm och verklighet , storartat !
2006-05-11

  sol
*puss på dej*
:)
mycket vackert...
2006-05-11

  Markattan
Snyggt! Jag blir knappt konstruktivare än så i dag, jag gillar dina väl avvägda rader och deras innehåll, du förmedlar mycket känsla i denna sköna text. "Kemi växer fram", så är det minsann.
2006-05-11

    ej medlem längre
låter fantastiskt!
du flyter
visst där borta
på något moln??
2006-05-11

  Ms Lovecraft
Vetenskap är underbart =)
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP