Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läste nyss en text som inspirerade till en liten fundra


När man sitter högst uppe

 

 

 

 

När man sitter högst uppe

så högt man kan komma

på ruinen av ett liv

visst kan man tala om att få

perspektiv på tillvaron,

ingredienser till

en livssyntes?

 

 

 

2016-08-25   18:51

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-25 17:50



Bookmark and Share


  Nitram P
En mycket effektfull bild och även tänkvärt.
2016-09-03

  Skriver
snyggt

2016-08-30

  Karina"Kia"
Vackert bra tänk som denna ger!

Men när vet man när man är högst upp?!

Bra skrivet!
2016-08-27

  TrollTörnTrappan VIP
Uppenbart kluven belägenhet?!
2016-08-26

  Nanna X
Ja, vem bestämmer vad som är upp och ner? Tänkvärd text.
2016-08-26

  Bossepoet från Österbotten
Dubbel applåd.
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP