Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Frihet till liv
att få säga det man vill

Någon annan bestämmer
över bokstäver och ord

Frihet till orden

Lämna kärlek och gemenskap

Vad är NU

Kärleken
Friheten
ett nytt språk

En ny gemenskap




Fri vers av KristinaE
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE