Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Nils Ferlin


Prydnad

Trots armodets nesa
kunde han resa
sig opp och skriva för livet.
Med sin seniga kropp
stod han viljestarkt opp
och såg på motivet.
Fast sorgen bor
i människans bröst
finns det något som gror
och ger osviklig tröst.
---
Bild av Nils Ferlin
Nils Ferlin var en glad skit. Ändå dog han.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-26 00:31



Bookmark and Share


  Feminaz
På pricken skrivet och det ger en extra upplevelse att få dikten uppläst utav författaren själv! Dikten bär också röst för alla människors strävan att dra sitt strå till stacken, att göra sina varvtal på jorden.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP