Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla sig vid liv

Familjen Dafgård

och Katten Findus

håller

fattiga och sjuka vid liv

men vilket liv sen ?!




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 06:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin knorr i den här texten! tack.
2016-08-28

  StinaJ VIP
Med humoristisk ton kryddar du till det (och maten).
2016-08-26

    Sefarge VIP
Det är livat i holken
Även om det ej är
Fredag.
:)
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP