Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en till berättelse om O

 

de lågmälda

upplöstes

tills väntan på bot

jag såg det

jag kände det

 

idag eller nu vill djuret vara ifred

bygga upp sig, finna lämplig anledning

ursäkt, adjektiv

som börjar på O




Fri vers av cilax VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-26 08:47



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Om mani padme hum?
2016-08-28

  KattenKin VIP
Tänkvärd text med mystisk dragningskraft.
Ordet opasslig fick jag fram.
2016-08-26

  i af apa
stillsam röst
djurens

ja idag vill djuren
vara ifred &
nu förstås
& då

mycket fin teXt!
(Omaka är ett fint ord)
2016-08-26

  Nanna X
Oanträffbar, Opasslig, Oändlig? En tänkvärd liten text.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt