Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gunnarhaiku




han löpte amok
en stiltje blev höstlig storm
sluta i koma




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Hilén VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-26 09:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
vet man aldrig nej...tack för de orden
2016-08-26

  kerstin skriver VIP
bra gunnarhaiku! nästa kanske börjar i koma och slutar i utslagna videkissar i vårvintersol
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP