Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid ll

I flödet av tid
dansar vi
snigeln trummar takten




Fri vers av KristinaE
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-26 10:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här!
Inte tiden vi äger
men ständigt med och
på den vi väger...

2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE