Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så som jag minns hur du är i dig själv


nedanför himlen brister du som knoppar
inte ut i blom utan hela vägen in i dig själv

borde förstå att det ska hända precis snart
blicken känns sorgsen även när du ler i sol
det gör ont att titta på dig och se rädslan

du är genomlyst även bortom vakenlandet
ficklampan riktad mot hjärtats blåmärken

_______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-26 10:56



Bookmark and Share


  Eila
Hur var det nu kasus pasus vet inte veta hur nu då men varför nu och inte när det regnar smådjävlar
2016-08-30

  Night Soul Woman
Wow
2016-08-27

  Annie b'larsson VIP
väldigt vackert. sorg o smärta. svåra saker formulera. poetiskt.
2016-08-27

  Anya VIP
Originellt och starkt.
2016-08-26

    Sefarge VIP
Mäktig ordkomposition.
Känslovarmt skriftat!
:)
2016-08-26

  KattenKin VIP
Fin text. Jag fastnar särskilt för hjärtats blåmärken, så vackert uttryckt.
2016-08-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dina ibland ihopkopplade ord som här tex " hjärtats blåmärken " påkallar smärtsamma hjärtslag hos vissa känslosamma läsare,kanske inte så de storbölar men så att de får känna att de lever trots allt.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP