Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsrutin

Per automatik
Låser dörren
Tar bort mascaran
Lämnar inga spår




Fri vers av Cathrin M
Läst 481 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-26 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, viktigt att låsa om sig.
Vissa rutiner har man som vana...
2016-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!

"Lämnar inga spår"
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M