Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattljus

 

I nattljus

mörkret sänker sig

 

över hav

över land

 

i lunden viskar en ängel

när tårar far över kind

 

i tystnad  hon ber

låt honom älska  

låt honom älska henne då

 

låt honom älska henne så då

 

 

i lunden viskar en ängel

hon ber när tårar far över kind

vid en sten i månens sken

 

i nattljus

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-08-28 00:39



Bookmark and Share


  Zandor
tycker om...
2016-08-30

  Fem hjärtan VIP
Så underbart vackert skrivet!
2016-08-29

  ULJO
Mycket vackert skrivet
2016-08-29

  M:tin
Vemodigt, berörande vackert!!!!!!
2016-08-29

    Dan Myrbeck
Finstämt melankoliskvacker
2016-08-29

  Nils-Robert
En känslosam dikt om längtan till kärleken
2016-08-29

    ej medlem längre
Orden flätas så vackert och dikten lever.
2016-08-28

    ej medlem längre
Ja ... och vilken vacker bild!
2016-08-28

  Karina"Kia"
Fantastiskt vackert med ängeln där vid en sten som ser det älskade paret förenas i nattljusets sken!

vackert så!
2016-08-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag gillat mkt denhär - så mkt att jag tar och bokmärker den !
tycker om hur den utvecklar temat och rymden mellan orden och avslutet - Allt!!!
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP