Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undermedvetet famntag

Koternas baksida drar sig samman
magneterna vänder dig ryggen

Överväger om du vågar tro
frågar gudar om din förmåga att se

Över brunnens stenbelagda kant
häver sig ditt undermedvetna

Dåtid och framtid
förenas i ett lidelsefullt famntag

Förhållandet förskjuts
knappt synligt men evigt

Insikten om att du inte kan återgå
för dig till brunnens botten

Dagar och nätter växlar
daggmasken dyker ner i höstmörkret

Din pånyttfödelse är märkbar
för den som kan läsa dimensioner

Du tvagas i ett varmt vårregn
ömsar näthinnor, avsäger ditt kön

Inväntar skymningsekans färd
mot landet på andra sidan månen




Fri vers av Bralin
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-26 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om den här lite gåtfulla texten, stark, bra formulerad, inga onödiga ord som ligger och skräpar...undrar om den beskriver en inre resa kanske ett skeende i flera steg sas. finfin, den här kommer jag tillbaka till garanterat!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin