Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånger från hotell nånstans

Holiday Inn den 24 augusti

Jag sitter här på Holiday Inn
och tömmer mina glas.
Det är som allt är i kras
och varje skärva är min.

Jag sitter här på Holiday Inn
och tänker på dig nu.
Det var som allt slogs itu.
Jag brände bron som var min.

Jag sitter här på Holiday Inn
och söker mina svar.
Snart är det bara jag kvar
och livets nota är min.

Mariott Hotell den 25 augusti

Jag sitter här på Mariott Hotell
och har det ensamt nu ikväll.
Jag är en bland de resande i baren
som sökt i ruset efter svaren.

Imorgon väntar någon annan stad
och jag skall alltid vända nya blad.
Men hur jag sörja må och lida
så når jag aldrig sista sidan.

Jag skriver nu med öppna spjäll
i ensamhet på Mariott Hotell.

Från ett namnlöst hotell den 26 aug

Det har vart en lång strapats
på väg nånstans, en plats
där jag kan komma till ro.
Ska jag nånsin sätta mitt bo?

Väskan packad som på rutin.
Sätt på rummet en flaska vin.
Det är dags att vända blad.
Jag är snart i en annan stad!




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L