Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN VAR INTE OMTYCKT PÅ JESAJA TID, HELLER

Jes 30:9-10”Ty det är ett gensträvigt folk, trolösa barn, barn

som inte vill höra HERRENS lag, utan säger till siarna:

Upphör med era syner och till profeterna: Profetera

inte för oss vad sant är, tala till oss sånt som är

oss välbehagligt, profetera bedrägliga ting.”




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger
Publicerad 2016-08-27 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld