Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Räls


Ensam på ett räls i Norr
Livet snurrar men pulsen har koll
Det är så mycket som härstammar från gårdagens smak
Vägen som gick snett när den borde varit rak
Jag sålde kraft
Du tog för att le
Inget är rätt
Inget är fel
Vi spinner hjul
Stjärnvinst i lotten att bli hel
Inga nummer levereras till ditt hem
En Prada rem över din lem
Hållbart evig snurrar världen runt
Allt slår till med siluetter av en elegans
Ännu en chans
Min signatur talar runt din mun
Precis och hur
Slickar mina läppar
Med tungan i
Omg sagan var vi

Fall framåt

och gör det fast

Gör det fort
Spänn dina vingar och ta in all vind
Susa världens hav
Landa mjukt i på toppen av en lind

kyss varligt en kind




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-27 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP